Bun venit la Mahala UK. Savurează arta culinară din România.

O experiență de 5 stele

Un singur element se regăsește în toate preparatele românești și acela este gustul desăvârșit. Savoarea, atenția la detalii și pasiunea pentru arta culinară sunt ingredientele esențiale întâlnite în fiecare farfurie. Vă aducem gustul de care v-a fost tare dor sau cel care, în curând, va deveni preferatul vostru.

 • BUCĂTĂRIA ROMÂNEASCĂ

  Bucătăria românească este ca un colaj de artă comestibilă, arta ce a devenit din ce în ce mai valoroasă odată cu trecerea timpului. Plină de influențe balcanice, mâncarea noastră și-a dezvoltat un caracter aparte și prezintă o interpretare inspirată a modului în care ne hrănim corpurile și sufletul.

 • PRODUSE ALESE CU GRIJĂ

  Aroma specială și gustul delicios pretutindeni întâlnite în preparatele românești sunt date de originea și calitatea produselor folosite. Mâncarea este atât de bună precum ingredientele folosite, de aceea bucătaria românească este cu adevărat o experiență culinară.

 • BUCĂTARI TALENTAȚI

  Bucătarii români cunosc foarte bine secretul unui preparat desăvârșit. Este esențial să cunoască bazele și să păstreze tradiția prin reinventarea subtilă a ceea ce a fost mereu apreciat. Sarcina lor este dificilă, de a încerca să îmbunătățească ceea ce este deja aproape de perfecțiune și de fiecare dată să recreeze același gust special. Pasiunea se transpune în gustul sublim, iar tehnica în perfecțiunea preparatului final.

 • AMBIENT SPECTACULOS

  Românii știu să petreacă și să se simtă bine, fiind cunoscută calitatea lor de gazde primitoare. În plus, pentru a fi și mai savuroasă, mâncarea trebuie acompaniată de o ambianță plăcută. Ne mândrim cu aceasta trăsătură, căldura noastră îți va oferi o experiență memorabilă, complementată de o muzică bine aleasă și un cadru intim, care cu siguranță te vor face să te simți ca acasă.

Hai acasă!

Te așteptăm cu mare drag și cu multe bunătăți.

REZERVĂ O MASĂ